2. Over mij.

Louis4k

Mijn naam is Louis de Wit (1943), gehuwd en woonachtig in Drenthe.

Ik heb een HBO Maatschappelijk Werk opleiding gevolgd in Amsterdam en aan de slag gegaan als maatschappelijk werker bij de Gemeentelijke Sociale Dienst Beverwijk waarna doorgestroomd  het Algemeen Maatschappelijk regio IJmond.
Daarna was ik werkzaam als maatschappelijk werker en lid paviljoen stafteam in een internaat voor verstandelijk gehandicapten te Nootdorp.In deze periode heb ik mijn voortgezette opleiding aan het IVABO te Amsterdam gestart en afgerond.
Mijn interesse voor de  relatie- en gezinstherapie heeft in deze werkzetting en studie gestalte gekregen.
Na mijn overstap naar de GGZ-ZH regio Delft-Westland heb ik mijn opleiding als psychotherapeut met specialisatie systeem therapie kunnen afronden met de registratie  in het landelijk register van psychotherapeuten en B.I.G register. Daarnaast heb ik ook het volledig lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging Relatie-Gezinstherapie behaalt.
Een lange periode ben ik werkzaam geweest, als systeemtherapeut, bij de Geestelijke Gezondheidszorg Delft-Westland in de teams jeugdzorg, volwassenezorg en sociale psychiatrie.

Als relatie- en gezinstherapeut ben ik dan ook geboeid door  de dynamiek, interacties en communicatie in relaties, gezinnen en de wisselwerking van een individu met zijn omgeving en gezin van herkomst.

Mijn opleidingen en mijn lange ervaring in het behandelen binnen de eerste en 2e lijnhulpverlening hebben mij doen besluiten om na mijn pensioen een eigen praktijk op te starten. Daarbij ging mijn interesse uit naar het online werken daar deze specifieke wijze van werken veel voordelen bied. Daarnaast heb ik mij verder  gespecialiseerd in de partnerrelatie behandelingen van mensen met een autistische partner en coaching van groepen van mensen met een autistische partner,.

Info voor verwijzers
U kunt naar mijn online therapie praktijk verwijzen als: huisarts; GGZ; Pastoraat; Collega hulpverlener; gemeentelijke instantie; jeugdzorg en werkgever.
U kunt verwijzen voor de behandeling van individuele, relationele en gezinsgebonden problematiek.

Ik ben mobiel bereikbaar onder telefoonnummer: 0617388685.
Thuis onder het telefoonnummer 0521 342273, waar u ook als ik niet telefonisch bereikbaar ben uw boodschap kunt inspreken.
Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt me altijd mailen met een specifieke vraag  naar: withelpt@msn.com
Ook kunt u bij mij terecht voor een gratis consult tijdens mijn inloop spreekuur bij www.anoniemhulp.nl. 
Dit spreekuur is veelal op de woensdagavonden van 20.30 tot 21.30

 

Geef een reactie